Hej, jag heter Diana Molltun fd. Stigson och är musikterapeut (Utbildad på Musikhögskolan Ingesund i Funktionsinriktad Musikterapi), kompositör och inspiratör. Jag har arbetat med musik (både sakral och profan) under lång tid och i alla möjliga former: pianoundervisning, körverksamhet för barn-, ungdom- och vuxenkör, babyrytmik och barnrytmik. Tidigare har jag också medverkat i musikalproduktioner både som kompositör och musikalisk ledare. 

Från hösten 2005 är jag också verksam som musikterapeut. Att ha musiken som sitt arbete har hela tiden varit fantastiskt och att musiken har en särskild inverkan på människan, det har jag många gånger kunnat se. Genom utbildningen till musikterapeut har jag fått lära mig hur musiken kan få bli ett redskap för att nå utveckling. Musiken är inte längre bara en härlig upplevelse utan bjuder även på stimulans specialinriktad för olika mognadsnivåer.

Idag arbetar jag med att komponera och ge ut musik i det egna förlaget: Nyanzen. Det finns idag tio utgivna musik- och rytmikmaterial för bebisar och barn. Det finns också två utgivna dopmaterial.

Jag reser också i hela Sverige som inspiratör med fortbildning i baby/barnrytmik. Dessa kurser vänder sig till personal som arbetar med sång och rytmik i: kyrkans verksamhet, kulturskolor, bibliotek, öppna förskolor, familjecentraler bvc och traditionell förskoleverksamhet.

Jag är utbildningsansvarig för utbildningen till Diplomerad babysångkonsulent/barnsångkonsulent. Utbildningen vänder sig till den som vill fördjupa sig i ämnet baby/barnrytmik och ges i Lund, Stockholm, och Göteborg samt som intensivutbildning i Varberg och på Gran Canaria.

I barnkonserter kan man möta mig i "Lilla Liten på turné" runt om i Sverige tillsammans med Den Lilla Orkestern

I Varberg möter jag er, barn och föräldrar i pianoundervising, babysång/barnsång, eller i körerna: Plipp & Plopp, Hip & Happy, One Piece och Two Piece

Läs mer om Diana Molltun - Utbildning och arbetserfarenhet på Linkedin

 
Tillagd i varukorgen